Να στείλετε μήνυμα
aboutus

Γραμμή Παραγωγής

Καλωσορίστε στις εγκαταστάσεις μας, όπου παράγουμε τις υψηλής ποιότητας αντικαταστάσεις φίλτρων αέρα για τις διάφορες βιομηχανικές εφαρμογές. Η γραμμή παραγωγής κατάστασης προόδου μας σχεδιάζεται για να εξασφαλίσει τη μέγιστες αποτελεσματικότητα και την ποιότητα των προϊόντων, από τις πρώτες ύλες στην τελική συσκευασία.

OEM / ODM

Η αποστολή μας είναι να παράσχουμε στους πελάτες τα ανώτερα προϊόντα και τις υπηρεσίες για να τους βοηθήσει να πετύχουν στις επιχειρήσεις τους. Να επιτύχει αυτό, μας απασχολεί μια ομάδα των πολύ καλά καταρτισμένων επαγγελματιών που αφιερώνονται ώστε η εξασφάλιση ότι οι πελάτες απολαμβάνουν τα καλύτερες προϊόντα και τις υπηρεσίες. Η επιχείρηση έχει επίσης μια επαγγελματική ομάδα των μηχανικών και των σχεδιαστών που εργάζονται ακούραστα για να σχεδιάσουν και να αναπτύξουν τα καινοτόμα προϊόντα φωτισμού που ικανοποιούν τις ανάγκες αγοράς και παρέχουν το cOem και την υποστήριξη ODM για τους πελάτες.

Ε & Α

Ο κισσός είναι δεσμευμένος στην παροχή της άριστων εξυπηρέτησης πελατών και της υποστήριξης στους πελάτες. Η επαγγελματική ομάδα του κισσού είναι πάντα διαθέσιμη στην τεχνική βοήθεια προσφοράς, τις συστάσεις προϊόντων, και τις επαγγελματικές συμβουλές που ικανοποιούν τις συγκεκριμένες ανάγκες των πελατών.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mr. Allen Zeng
Τηλ.: : 86-18664150683
Φαξ : 86-769-8120-5530
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)